Lajme të Fundit

Mërgata

Krahasime Manifestesh!

E. S. Vladi Nese kthejme syte nga historia do te shohim qe ‘manifestet’ kane qene nje element i rendesishem ne ndryshimin e rrjedhes se saj.  … Qellimi i kesaj analize [...]

flirten via email February 27, 2017

Kush i mbron jetimët?

Shqiptarët kampionë të emigracionit në Britani, zv/Ministrja shqiptare kërkon riatdhesimin e menjëhershëm të tyre Petrit Kuçana Një ditë pasi në median Britanike [...]

go to this site February 13, 2017

Ftesa

Nga Jurgen Vladi Pavarësisht se ka kaluar një kohë dhe dallga e fitores së Presidentit Trump  ka  rënë, edhe dje gjatë ceremonisë së betimit të Presidentit Tramp [...]

dating an older boy in high school January 21, 2017

1 2 3 7

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!