Lajme të Fundit

Ilirida

POTEMKINI NË SHKUP

Nga Fadil Lepaja Grigorij Aleksandroviç Potemkin, ka më se dy shekuj që ka vdekur. Kolonizoi shumë vise të pushtuara nga Rusia cariste, përfshi edhe Krimenë, e cila [...]

March 8, 2017

DONKISHOTËT DHE MULLINJTË E ERËS

VJOLLCË BERISHA Për habinë e shumicës, njëra strofë e këngës kësaj radhe erdhi e re, pothuajse e ëmbël, trumbetonte shoqërinë qytetare, të drejtat që ne i [...]

December 9, 2016

VOTA SHQIPTARE – PËR SHQIPTARËT

EDITORIAL I PANALBANICA.NET Ne nuk kemi probleme të njëjta me maqedonasit. Problemet tona janë shumë më të thella, shumë më të rënda se të tyre. Këtu nuk kemi [...]

December 9, 2016

1 2 3 8

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!