Lajme të Fundit

Çamëria

KËRCËNON GREQIA: JU KEMI NËN KONTROLL!

E qetësuar nga vizita e Metës dhe deklarata progreke e Berishës, dhe duke parë se aleanca pro greke në Shqipëri është e fortë dhe po përpiqet të marrë pushtetin [...]

October 16, 2016

1 2 3

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!