Lajme të Fundit

SHQIPTARËT PËRBËJNË NUMRIN MË TË LARTË TË TRAFIKUT NJERËZOR NË ANGLI

como ligar gratis para celular oi rencontre femme asiatique quebec snl sketch dating an actress la rencontre ou bonjour monsieur courbet description rencontre 3 http://jeremiahstaproom.co.uk/?violeta=funny-subject-lines-for-dating-emails&26a=90 https://www.webspecialista.com/modules/mod_banners/markys/1662 12-16 year old dating site http://www.mycoldprairie.com/pizdboluy/2933 rencontre morsi ahmadinejad Posted on March 4, 2017 in Ballina, Bota, Spotlight

Sipas BBC:

Zyrtarë në Uellsh bëjnë të ditur se trafiku njerëzor nga Shqipëria në Mbrëterinë e Bashkuar është bërë shumë problenatik dhe autoritetet britanike kanë kërkuar të bashkëpunojnë me qeverinë shqiptare për të ndaluar këtë fenomen.

Stephen Chapman koordinator për anti-trafikun njerëzor bëri të ditur se viktimat e skllavërisë moderne nga Shqipëria përfundojnë në Britani të Madhe më shumë se sa nga çdo vend tjetër.

Një zëdhënës CPS (Child Protective Services) tha se në vitin 2015- 2016 viktimat e trafikut njerëzor nga Shqipëria në Britaninë e Madhe përbën rreth 17% të të gjitha rasteve.

Zëdhënësi pohoi se kjo agjensi (CPS) ishte anëtare kyçe e  “Anti-Slavery Leadership Group” në Uelsh i cili punon për të përmirësuar hetimin dhe ndjekjen penale të veprave skllavërisë moderne, ndërsa mbështet viktimat e këtij krimi.

Na Ndiqni dhe pëlqeni faqen tonë
0

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!