Lajme të Fundit

DHJETË ELEMENTE TË AKUZËS PER KRIM EKONOMIK KUNDËR PARISË SË TIRANËS

les hommes qui flirtent Posted on December 18, 2017 in Ballina, Kujtesë Historike, Spotlight

dating site for fatties MIRDIT TOSKA

revenge co stars dating Në cdo vend të botës shefat e bandave dhe të trusteve të krimit të parisë së Tiranës, duheshin e do të ishin varur në shtyllën më të parë dhe pa gjyq e vetting. Cdo njëri që ka pasur pushtet, ka marrë vendime, dhe ka mbyllur sytë si deputet apo zyrtar. Në sytë e kombeve e të shteteve normalë, gjyqin këta ia kanë bërë vetes dhe dënimin këta ia kanë dhënë vetes. Rrënjët e të keqes së tyre shkojnë shumë thellë. Ja dhjetë paradokset e sjelljes së tyre ekonomike që gjithkund do ti kualifikonin të gjithë si kriminelë të pandreqshëm:

  1. kur duhej te ndryshonin me shpejtësi, vazhduan me tufëzimin, asistencën, dhe i mbajtën njerëzit si skllevër vetëm të mos humbnin pushtetin.
  2. kur duhej të vinin njerëzit në punë, u thanë të prisnin ‘cekun e bardhë’ dhe pala tjetër as nuk e hapi gojën të thoshte se ishte mashtrim.
  3. kur duhej të ruanin bujqësinë dhe industrinë, një palë i braktisën njerezit, dhe pala tjetër iu tha ti shkaterrojnë me kulm e themel.
  4. kur duhej të ndërtonin ekonominë u turrën të bënin kontrabandë me naftë, mallra, prostitucion, droga dhe njerëz.
  5. Kur duhej të investonin në ekonomi paratë e mërgimtarëve, këta hapen firmat piramidale financiare.
  6. kur duhej të ruanin shtetin, të gjithë bashkë ia vunë flakën për interesat e tyre. 1997, 14 Shtatori, Gërdeci, 21 Janari, e me radhë.
  7. kur duhej të perdornin të ardhurat nga emigrantët, privatizimet dhe investimet, këta korruptuan cdo gjë dhe u pasuruan marramendshëm vetë dhe kriminelët që iu shkojnë nga pas.
  8. kur duhej te ndertonin punishte fabrika dhe uzina, këta betonizuan cdo gje, e dhane me koncesion dhe I detyruan njerëzit të braktisin cdo gjë.
  9. Kur duhej te forconin shtetin dhe financat, këta e kanë lënë në dorë të privatëve dhe të aleatëve të tyre që vjedhin e mjelin cdo gjë
  10. Kur duhej të zgjidhnin që të mbronin shtetin dhe kur duhej te jetonin per nder e respekt, këta perdorin shtetin për interesat e tyre dhe do të ndërtojnë incineratorë, zona plehmbajtëse, do të ndotin cdo gjë dhe do të shesin edhe detin, tokën edhe ajrin.

http://dmsgarageservices.com/milyoki/mastervydy/4579 Mjaftojnë këto dhjetë krime të përbindshme ekonomike që të dënohen jo vetëm nga historia por edhe nga shoqëria, për së vdekuri e për së gjalli sepse kanë bërë krime që nuk I tret as dheu. per ju qe prisni vetting, te huajt e zgjidhje nga gjithkush pervec vetes ta dini se jeni te deshtuar. askush nuk e nxjerr gomarin nga balta pervec te zotit.

Na Ndiqni dhe pëlqeni faqen tonë
0

Leave a comment

emo girl speed dating Your email address will not be published.

baggage reality dating show

statistique rencontre om - psg *

dating older guys *

check

true blood actor dating

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!