Lajme të Fundit

April 2017

Përse uroj që të vdesë ky shtyp

Nga Thoma Serani Ne nje diskutim shume miqsor me nje gazetar, qe ishte I shqetesuar se shtypi shqiptar po vdes, une I shpreha mendimin se deshira time eshte qe ky shtyp, [...]

April 18, 2017

FIASKOJA E PAZAREVE TE PAMBARUARA

    Nga Valbona Gjoni Karanxha Në çfarë “republike moderne” opozita ngul çadrat si rrethimet otomane sepse nuk i del pazari që kërkon, dhe pazari që [...]

April 12, 2017

Fejton: Dashuri në kohën e kanabisit

Nga Erlet Shaqe Në një çadër, në një magazinë, vritet natën një kryekomisar pas shpine. Në një çadër ku përpunohen farat e lulediellit në formën më [...]

April 12, 2017

Blasfemi me Pazarin e Ri

Gentian Kaprata – Urbanism & Democracy   Demagogjia e qeverisjeve të Rilindjes ka arritur në atë nivel force sa është e rrezikshme për këdo ekspert të bëj [...]

April 7, 2017

1 2

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!