Lajme të Fundit

March 2017

Festa mbaroj, duhet me u zgjue

Nga Besnik Dizdari Këtë titull disi në gegnisht e mora si një lloj antiteze prej një lirike të pashlyeshme të Ernest Koliqit që shkruante: “Ândrra âsht e bukur e [...]

March 30, 2017

Do kthehesha Nëse…

Nga Anjeza Bojku …ishte e mbushur me njerëz të bukur në shpirt.  Ky vend aq i bukur ka shumë njerëz të mirë por dhe plot njerëz me vese që skapërdihen për ne [...]

March 16, 2017

1 2 3 5

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!