Lajme të Fundit

January 2017

KULINARIA ILIRE DHE Z.LU*

  Nga Ahmet Dursun “Mund t’ju siguroj, se ne si SHBA i mbështesim plotësisht propozimet aktuale” (bëhet fjalë për reformën në drejtësi)”. Pikërisht kjo [...]

January 28, 2017

MACJA E SCHRODINGERIT dhe RAMA

Nga AHMET DURSUN Macet janë produktive këtë periudhë. Të njëjtat britma, të njëjtat klithma, të njëjtën shamatë. Por, analistët politikë janë shterpëzuar me [...]

January 26, 2017

Kohëzgjatja e vjedhjes varet nga ne

 Nga Ledian Prifti Të shumtë, në mos të gjithë, besojnë se privatizimi ishte në thelb një proces vjedhjeje me forma të ndryshme i pronës publike. Ata që e kanë [...]

January 26, 2017

1 2 3 5

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!