Lajme të Fundit

September 2016

PROTESTAT E METËS?

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta në një intervistë dhënë gazetës Koha Jonë shprehet se ai e respekton shoqërinë civile dhe kërkesat e saj. Në gjuhën e kryetarit të [...]

devotions for dating couples to do together http://www.livingislam.co.za/vilki/6373 http://netix.pl/includes/frazaty/1151 zodiac dating advice https://bristolquakers.org.uk/drova/8166 rencontre gratuite sitio de citas puebla site de rencontres gratuit badoo flirten disco mУЄnner September 30, 2016

SIKUR TË KISHIM SHTETARË…

Nga Grid Rroji Gjendja në Shqipëri sa vjen e bëhet më e vështirë dhe paria duket e pafuqishme për të gjetur zgjidhjet e duhura. Momenti është kritik jo vetëm sepse [...]

September 30, 2016

RRENA E DITËS…

“Nuk Kaluam Një Ligj Për Plehrat, Por Për Lëndë Të Parë.” tha Gramoz Ruçi. Keshtu eshte kur na marrin per te paditur dhe kur jane te sigurte se do te [...]

September 30, 2016

1 2 3 22

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!