Lajme të Fundit

Lufta e bandave mafioze dhe dhjetë kushtet për të protestuar për shqiptarët

PARTIA DEMOKRATIKE DHE KAUZAT E UZURPUARA

Manifesti Politik i Bleta Shqiptare

Kriza e përfaqësimit politik dhe kriminalizimi politik III (Rasti Shqiptar)

NISI POLITIKA E RRUGËS: URREJTJA E POPULLIT DHE POLITIKANËT E URREJTJES

Realizimi i Idesë së Lirisë: Shtet-kombi kapitalist e demokratik

MOJ SHATORRE KU NA MBLODHE: HERONJTË E RREMË TË KOHËS SONË

Hinduizmi në Kosovë

Pse nuk protestoj!

AGJITATORI I MIRESHPERBLYER I SHKRUAN SHEFIT EDI RAMA: SA POSHTE KA RENE PROPAGANDA….

Katër Hiper-Dëmet E Qeverisë Rama!

Politikë

Aktualitet

Ekonomi

Kulturë

Vështrime

Kosova

Shqipëria

Ilirida

Mërgata

BLETA TV

Manifesti Politik i Bleta Shqiptare

Kujtesë Historike

  • MIRDIT TOSKA Në shtetin shqiptar po bëhet shumë zhurmë për dhënien e shtetësisë së shtetit shqiptar ekzarkut grek Anastas Janullatos që tashmë është në krye të Kishës Autoqefale Ortodokse Shqiptare si kryepeshkop. Ky vendim shumë i rëndësishëm politik nuk mund të kalohet asesi në heshtje. Megjithatë, [...]
  • MIRDIT TOSKA Në cdo vend të botës shefat e bandave dhe të trusteve të krimit të parisë së Tiranës, duheshin e do të ishin varur në shtyllën më të parë dhe pa gjyq e vetting. Cdo njëri që ka pasur pushtet, ka marrë vendime, dhe ka mbyllur sytë si deputet apo zyrtar. Në sytë e kombeve e të shteteve [...]
  • SHINASI A. RAMA Kaloi edhe festimi i 105 vjetori i pavarësisë së shtetit të cunguar shqiptar dhe realisht pati shumë pak reflektim për gjendjen e vërtetë të kombit dhe të shtetit. E megjithatë, është e nevojshme të reflektojmë për gjendjen duke e përdorur shpalljen e pavarësisë si një pikë referimi. [...]
  • SHINASI A. RAMA Këto ditë u botua një shkrim shumë interesant i Dr. Xhevat Lloshi mbi identitetin e Theodor Kavaliotit. Natyrisht që shkrimi u mbulua me heshtje, dhe llapaqenët e shumtë të komenteve nuk dinin cfarë të thonin, dhe po ashtu as kopukët e shumtë mediatikë që nuk kanë asnjë përgatitje [...]
  • NJË JETË E HUMBUR KOT….

    October 29, 2017

    Prof. Dr. TAQI TULIPANI Sot vdiq edhe një viktimë provinciale e parisë së Tiranës. Nuk dua t’ia përmend emrin sepse gjëja që ka më pak rëndësi është emri I njeriut. Emrin nuk e mban më mend njeri dhe pas disa ditësh edhe shoqet e veta do të shkojnë në rrugën e jetës pa e kujtuar më vecse si një hije [...]